2011. július 27., szerda

Porter, Katherine Anne: Bolondok hajója - Jelenlegi ára: 3 115 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Bolondok hajójaA könyv listaára: 3800 Ft. Leírás:
Katherine Anne Porter világhírű regénye az írónő 1931-ben tett németországi utazásán alapul, és legfőbb erénye a jellemábrázolás mellett a fasizmussal szembeni humanista állásfoglalása. A Vera nevű hajó fedélzetén játszódó cselekmény szereplői egy háromhetes utazásra indulnak a mexikói Veracruzból a németországi Bremerhavenbe. A fedélzet első osztályú, mintegy félszáz utasa és a fedélközben, megalázó nyomorban utazó nyolcszáz ember akik közt kiválóan ábrázolt karakterfigurákat találunk valójában két különböző világ képviselői vannak köztük nők és férfiak, gyerekek és felnőttek, gyártulajdonosok és kubai ültetvénymunkások, akiknek egyéni sorsát a zűrzavaros idők okozta feszültségek jelentősen befolyásolják. A fasizmus kapujában álló Németország jelenik meg ezen a hajón oly módon, hogy az olvasó előtt az 1930-as évek társadalmi keresztmetszete rajzolódik ki egyéni drámák tükrében. A regény nagy sikerű filmváltozatát Stanley Kramer rendezésében és többek között Simon Signoret, valamint Vivien Leigh szereplésével 1965-ben láthatta a nagyközönség. ISBN: 978-963-9648-89-0A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 3 115 Ft

Az aukció vége: 2011-07-29 01:41
. Porter, Katherine Anne: Bolondok hajója - Jelenlegi ára: 3 115 Ft

Fontos