2011. július 27., szerda

A birodalom szolgálója II. kötet - Jelenlegi ára: 580 Ft


A birodalom szolgálója II. kötet
Kelewan: a mágikus rés túloldalán elterülő világ, ahol a tsurani udvari intrika éppoly legendás, mint amilyen halálos. A Birodalom leányában a tapasztalatlan Mara Acoma váratlanul belecsöppen az életre-halálra menő politikai mesterkedések világába. Egyetlen szövetségese sincs, csak a saját eszére számíthat, hogy fennmaradjon a családja. Amint a résháború befejezéséhez közeledik, Marát minden oldalról veszély, politikai fondorlatok fenyegetik, mindeközben saját lelki egyensúlya is felborul egy pimasz midkemia rabszolga, Kevin miatt. Bosszúvágyó ellensége, Desio Minwanabi nagyúr unokatestvérét, azt a Tasaiót hívja vissza a résháborúból, aki Mara apja és fivére haláláért is felelős. Azonban nem számolnak azzal, hogy Kevin hagyományoktól eltérő személyisége és Mara eddig remek taktikai érzéke milyen jól kiegészíti egymást. Végül Tsubar sivatagjában dől el, hogy az Acoma ház csillaga lehanyatlik, vagy az eddiginél is fényesebben tündököl majd. A kötet a Beholder Fantasy sorozat része.
SZERZŐ: Raymond E. Feist, Janny Wurts
KIADÓ: Beholder Kft
KIADÁSI ÉV: 2001
OLDALSZÁM: 416
Szállítási és fizetési információk
Személyesen áthevetőek könyveink (kizárólag) Budapesten a Klinikák metrómegálló közelében található átvételi pontunkon!
Minden hétköznap 8: 00-tól 20: 00-ig.
Általában 3-5 nap az átfutási ideje, amíg az általad rendelt könyvek megérkeznek az átvetéli pontba, melyről automatikus üzenetet küldünk a számodra. Ha még azelőtt látogatsz el az átvételi pontba, hogy ezt az értesítést megkaptad volna, akkor kicsit csalódott leszel...
Ezt elkerülendő nagyon kérlek soha, ismétlem soha ne próbáld átvenni a könyvet, amíg nem kaptál erről értesítést. Ez a köztünk lévő jó viszony megtartása szempontjából is kifejezetten javasolt.
A könyveinket változatlanul megkaphatod postai úton (előreutalással), vagy futárszolgalát segítségével (előreutalással, vagy utánvéttel).
A könyveinkre kiszabott szállítási díjak egységesek, nem függnek az adott könyv méretétől, vagy a könyvek darabszámától.
2 darab, vagy több termék rendelése esetén a szállítási költség nem változik.
Vagyis bármekkora rendelést is adsz le, mindig csak a Szállítási és garanciális feltételek fül alatt meghatározott díjat kell fizetned.
Más szállítási módot nem vállalunk, a megadott áraktól nem áll módunkban eltérni.
Szállítási és fizetés módja
Ajánlott levélként előreutalás után: 870 Ft
Futárszolgálat előreutalással: 750 Ft
Futárszolgálat utánvéttel: 890 Ft
Személyes átvétel: 0 Ft
Minden termékünk új és olvasatlan.
Tekintsd meg összes könyvünket itt! >>



Jelenlegi ára: 580 Ft

Az aukció vége: 2011-08-14 03:40
. A birodalom szolgálója II. kötet - Jelenlegi ára: 580 Ft

Fontos