2011. július 29., péntek

Berzsenyi Dániel és Kölcsey Ferenc válogatott - Jelenlegi ára: 745 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Berzsenyi Dániel és Kölcsey Ferenc válogatott műveiA könyv listaára: 890 Ft. Leírás:
A reformkori irodalom két klasszikus alkotójának válogatása nemcsak arra alkalmas, hogy a fiatalok, a középiskolai tanulók megismerjék e páros csillag költészetének önértékét, de számos másféle - történelmi, nyelvészeti - tanulság megfogalmazását is lehetővé teszi. Hiszen a reformkor a magyar történelemben a polgárosodás és a nemzeti öntudatosodás kora, amely híven megjelenik mindkét költő munkásságában, ugyanakkor a nyelvújítás még a közelmúltban volt, talán be sem fejeződött egészen, ami mai szempontból a stilisztika és a versnyelv tanulmányozása szempontjából különösképp érdekes. A kötet szerkesztője, Gy. Horváth László e tényezőkre is figyelemmel volt az antológia összeállításakor. A kötet első része a Versek gyűjteménye, ahol elóbb Berzsenyi, majd Kőlcsey legismertebb költői művei találhatók, az előbbitől csaknem hetven, az utóbbitól mintegy félszáz költemény, természetesen a legismertebbek és az iskolai tananyagban szereplők. A második rész - Egy kritika - és következményei - Kölcsey 1817-ben írott Berzsenyikritikájával kezdődik, majd kettejük ezután kibontakozó levelezése olvasható. A filológiai és könyvészeti tájékoztatást adó bevezetéssel kezdődő, illetve a versek betűrendes címmutatójával záródó kötet - elsősorban középiskolai könyvtárakba való. ISBN: 963-07-7091-1A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 745 Ft

Az aukció vége: 2011-08-01 02:57
. Berzsenyi Dániel és Kölcsey Ferenc válogatott - Jelenlegi ára: 745 Ft

Fontos