2011. október 27., csütörtök

Paján Viktor:Sportalkímia : ismerd meg a győzt - Jelenlegi ára: 2 965 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Sportalkímia : ismerd meg a győztesek titkátA könyv listaára: 3490 Ft. Leírás:
Ismerd meg a győztesek titkát - hirdeti a népszerű életvezetési tanácsok stílusában megfogalmazott alcím a könyv rendeltetését. Úgy tűnik, a sport terén sikeres szerzőpáros egyéni és szervezetfejlesztési stratégiák terjesztésére tette fel életét miután aktív karrierjük lezárult. Paján Viktor és Bánhidy András abból indult ki, hogy hazánk százhatvan olimpiai aranyéremmel büszkélkedhet, amely bizonyára az egyéni célmegvalósításhoz szükséges attitűd szellemi tőkéjét rejti a háttérben. Ennek felkutatására szerveződött a könyv, melyben győztes sportolók gondolkodásmódját, sikerét próbálják megfejteni. Hat Olimpiai és Világbajnok: Kőbán Rita, kajakozó, Kozmann György, kenuzó, Igaly Diána, sportlövő, Erdei Zsolt, ökölvívó, Benedek Tibor és Varga Zsolt, vízilabdázók, valamint egy sikeres paralimpikon erőemelő, Sas Sándor, és Magyarország egyik legelismertebb sportpszichológusa, Imre Tóvári Zsuzsanna avatja be az olvasót, hogyan lehetünk hosszútávon sikeresek a sportban, munkában vagy a magánéletben. Így nem csupán riportokat, hanem életszerű, hiteles tanácsokat kaphatunk, melyeket kamatoztathatunk életünkben, munkánkban és emberi kapcsolatainkban. Olvashatunk a csúcsra érés lépéseiről, a kudarcok leküzdéséről, a csapatmunka rejtelmeiről, önismeretről és önfejlesztésről, és végül a harmonikus élet megteremtésének lehetőségéről, s mindezt nemcsak a sport nyelvén, mindenki számára érthetően. A Sportikonjaink fényképes bemutatkozásával és üzenetével kezdődő, és életrajzukkal záródó kötetet a szerzők vezetőknek, üzletembereknek, szülőknek, gyermekeknek, sportolóknak és edzőknek egyaránt ajánlják. ISBN: 978-963-08-0861-3A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont használt könyvek
BookHouse Könyvdiszkont új könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a Budapesten van lehetőség (Árpád híd pesti hídfőjénél, Hétfő-Csütrötök: 10. 00-19. 00; Péntek: 10. 00-18. 00). Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 795 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 3 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 965 Ft

Az aukció vége: 2011-10-29 21:50
. Paján Viktor:Sportalkímia : ismerd meg a győzt - Jelenlegi ára: 2 965 Ft

Fontos