2011. október 26., szerda

Foglalkozása: riporter - Antonioni, Jack Nicholson - Jelenlegi ára: 2 699 Ft

Tartalom: eredeti dvd film bontatlanul
Magyar felirattal
Az Oscar-díjas Michelangelo Antonioni (Nagyítás) írta és rendezte ezt a nagyszerű, izgalmakkal teli thrillert, melynek főszerepében a háromszoros Oscar-díjas Jack Nicholsont (Ragyogás) és a legendás szépségű Maria Schneidert (Utolsó tangó Párizsban) láthatjuk.
Valahol Dél-Afrikában, egy szállodai szobában David Locke (Jack Nicholson), a kiégett riporter szomszédja holttestére bukkan. Úgy érzi, itt az alkalom, hogy elmeneküljön régi életéből. Felölti a halott férfi személyazonosságát, és magához veszi határidőnaplóját, amely Afrikán és Európán át veszedelmes fegyvercsempészekhez és egy titokzatos fiatal nőhöz (Maria Schneider) vezeti. Locke hamar rájön: hiába szökött meg előző életéből, új bőre egyre szűkebb, és nem biztos, hogy meg tud szabadulni tőle.
Többek közt Nicholson briliáns alakításának köszönhetően a FOGLALKOZÁSA: RIPORTER 1976-ban elnyerte a Bodil Award-ot a legjobb európai film kategóriában, 1975-ben pedig Arany Pálma-díjra jelölték a cannes-i filmfesztiválon. A DVD-n most először megjelenő filmet felújított változatban élvezhetik a rajongók!
Részletek a filmről
Forgalmazó: InterCom
Megjelenés dátuma: 2006. 06. 13.
Képarány: 16: 9
Szinkron nyelv: német Mono, francia Mono, angol Mono
Felirat nyelv: magyar, török, svéd, szlovén, spanyol, román, portugál, norvég, lengyel, horvát, hindi, héber, görög, francia, finn, dán, cseh, bolgár, arab, angol
Extrák: Előzetes , Audiókommentár



Jelenlegi ára: 2 699 Ft

Az aukció vége: 2011-11-03 21:13
. Foglalkozása: riporter - Antonioni, Jack Nicholson - Jelenlegi ára: 2 699 Ft

Fontos