2011. május 25., szerda

Németh László: Emberi színjáték - Jelenlegi ára: 2 050 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Emberi színjátékA könyv listaára: 2500 Ft. Leírás:
Németh László első befejezett regénye, melyhez még fiatal házas korában, mindössze huszonhét évesen fogott hozzá nyugat-európai útjáról hazatérve, azt a környezetébe beilleszkedni nem tudó eredeti figurát viszi színre, aki megalkuvást nem tűrő igazságkeresése okán mindenkivel és mindennel szembekerül. Boda Zoltán igazi tragikus hős, aki úgy bukik el, hogy közben tétlen, értetlen környezete szíve mélyén mégis vele van. Boda Zoltán tehát egyetemes hős, Miskin herceg és Raszkolnyikov párja. Ugyanakkor gyökeresen magyar, aki 1919 nyarán tér haza a hadifogságból, s mindjárt Budapestre kerül, hogy megkezdje tanulmányait. Orvosi vizsgáit le sem teszi, hazatér Hódosra, szülőfalujába, ahol egykor édesapja vívta végvári küzdelmét a helyiekkel, mindaddig, míg be nem törték az öreget. Ide tér vissza az ifjú Boda Zoltán is, ebbe a minden tekintetben középszerű faluba. Elhatározza, szembeszáll a világgal, gyógyítani kezd, noha tudja, hogy amit tesz, az kuruzslás a hatóság szemében. A cigánysoriak orvosa lesz, a falusiaktól egyre inkább elszigetelődik, bár egyre többen érzik úgy: Boda doktor ítélete az egyetlen, amiben hinni lehet. És Boda Zoltán eközben szenvedélyesen keresi Istent, akit soha meg nem nevez, s akibe mégis beleolvad. Így járja végig a túlvilág útjait, egészen addig a pontig, ahol az út már legalábbis az élők, a fizikai létezők számára járhatatlanul elvékonyodik. Kétségtelen, Németh László saját szellemi útkeresését, heroikus életprogramját vázolta fel regényében, de ez a bevallottan prousti ihletettségű mű műfajtörténeti szempontból is jelentős a magyar irodalomban. Az utoljára 1979-ben megjelent, s ezúttal Lukáts János elemző előszavával kiegészített regény beszerzése minden általános gyűjtőkörű és középiskolai könyvtárba ajánlott. ISBN: 963-7329-49-8A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 050 Ft

Az aukció vége: 2011-05-27 11:17
. Németh László: Emberi színjáték - Jelenlegi ára: 2 050 Ft

Fontos